Theatergroep Bint | Bint voor organisaties
76
page-template-default,page,page-id-76,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bint voor organisaties

We brengen thema’s onder de aandacht die voor uw organisatie van essentieel belang zijn. Thema’s die voor uw medewerkers, klanten of stakeholders van essentieel belang zijn.

Onze bijeenkomsten en voorstellingen gaan altijd over mensen. Over mensen die dingen meemaken die een grote impact hebben op hun leven. Over medewerkers die anders gaan werken, afdelingen die ineens samen gaan of een samenwerking die op één of andere manier niet goed loopt.  Onze inspiratiebron is dan ook de wereld om ons heen. Onze oprechte nieuwsgierigheid brengt ons overal: van het overvolle kantoortje van de conciërge tot het weidse uitzicht van de directiekamer, van een te drukke eerste hulp verpleegkundige tot een wijkagent die meer contact wil met zijn buurt. Zo ontdekken wij wat er speelt en leeft en kunnen we een programma ontwikkelen wat daar naadloos op aan sluit.

 

Hoe werkt het?

  1.  Er borrelt iets bij uw organisatie. U wilt iets bereiken, iets organiseren of mensen met elkaar verbinden. Of misschien heeft u al een concrete vraag. U neemt contact met ons op en vertelt met welk resultaat we u blij kunnen maken.
  2. Met onze nieuwsgierigheid onderzoeken we het thema en komen we tot de kern van wat er speelt. Deze informatie vertalen we in een inspirerend programma of een herkenbare theatervoorstelling. We onderscheiden ons door onze aandacht voor detail en design, zorgvuldigheid in onze werkwijze en in het werken met professionals.
  3. Wij komen met een voorstel. Het kan zijn dat we speciaal voor u iets gaan ontwikkelen. Of misschien hebben we een bestaand concept dat we zo kunnen aanpassen dat het helemaal aansluit bij uw vraag. Onze voorstellen zijn prikkelend, eerlijk en creatief.
  4. U vertelt wat u er van vindt en als we het eens zijn, gaan wij aan de slag!

 

Een van onze concepten is 100% WIJ. In dit teambuilding concept gaan we op zoek naar de essentie van de bedrijfscultuur en kijken welke individuen samen deze bedrijfscultuur vormgeven. Wie zijn de medewerkers van het bedrijf? Wie zijn het bedrijf? De medewerkers leren elkaar in 100%WIJ kennen en zien een kant van elkaar die ze wellicht nog niet gezien hebben. Ze ontdekken samen welke waarden ze delen, welke gedeelde trots ze hebben. Het resultaat van een 100%WIJ sessie is dat er meer gevoel van eenheid ontstaat.  Het legt een stevige, gelijkwaardige basis voor samenwerking.

 

We ontwikkelden al concepten en voorstellingen voor Evenmens, St. Maartenskliniek, Maasveld, De Raad voor de Kinderbescherming, Provincie Gelderland, Provincie Flevoland, de Politie en Hogeschool Utrecht.

Neem contact met ons op!