Feest van het Leven

De verbindende start van een bedrijfs- of buurtfeest

Wat vind jij belangrijk in je leven? Welke momenten in het leven laat jij misschien te snel voorbij gaan? En met wie zou jij het leven willen vieren?

 

De Mobiele Vier Brigade van Theatergroep Bint laat je stil staan bij wat waard is in het leven om gevierd te worden.  Bij wat je met elkaar gemeen hebben, wat je samen zou willen vieren en wat je bindt.

De voorstelling VIER! wordt het centrale hart tijdens een middag of avond van de Mobiele Vier Brigade. In Vier! gaat het publiek mee in een persoonlijke zoektocht naar wat er te vieren valt. Op herkenbare en humoristische wijze confronteert Bint de toeschouwer met hun eigen feestdilemma’s. Na de voorstelling wordt je uitgenodigd om na te denken over wat je zelf wil vieren in het leven en hoe je dat het liefste doet.  De Mobiele Vier Brigade geeft ruimte om nieuwsgierig te mogen zijn naar elkaar, om onverwachte vragen te mogen stellen en onverwachte antwoorden te krijgen en te geven. Een oproep tot het vieren van het leven!

Het Feest van het Leven is de perfecte verbindende start van een bedrijfsfeest, straatfeest of buurtfeest, waarbij je echt samen iets wilt ervaren.

Neem contact met ons op!