Die andere ouders doen ook maar wat, SPECIAL!

over opvoeden en ouderschap

Opvoeden en ouderschap van zorgintensieve kinderen.

Er zijn meters boeken over geschreven, trainingen in te volgen en iedereen heeft wel een tip voor je hoe je het moet doen. Zeker wanneer je een kind hebt wat net dat beetje extra vraagt. Maar hoe doen we het eigenlijk, dat opvoeden? Hoe vaak hebben we het over hoe lastig het soms kan zijn? Over je minder geslaagde kanten als opvoeder. Over je worsteling om het goed te doen of ingewikkelde opvoedingsvraagstukken waar je je misschien voor schaamt.  En over de ontroering, de verwondering en de trots wanneer je weer een stapje verder komt of je kind je ineens verrast. En wat doe je met alle goed bedoelde adviezen die je krijgt?

Theatergroep Bint speelt een herkenbare, muzikale en interactieve voorstelling. Zonder het beter te weten of iets op te willen lossen. In deze voorstelling gaat het juist over het zoeken, het vallen en opstaan, en over het vieren van de successen. Verwacht geen tips of adviezen, maar een eerlijk en ontwapenend gesprek!

 

Interactief

Wij willen ruimte maken voor het niet weten, voor de worsteling en het eerlijk delen van verhalen. Dit doen we door het publiek uit te nodigen om iets van zichzelf laten zien zonder dat ze te kijk staan. De voorstelling is bedoeld voor alle ouders en opvoeders: of je nu juist heel pedagogisch te werk probeert te gaan of maar wat doet, iedereen is welkom.

Pers