Die andere ouders doen ook maar wat… SPECIAL

over opvoeden en ouderschap van zorgintensieve kinderen

Opvoeden en ouderschap van zorgintensieve kinderen

Hoe is het als het ouderschap anders blijkt te zijn dan gedacht, omdat je kind intensieve zorg nodig heeft? Hoe is het om afscheid te nemen van je verwachtingen? Wat doet het met jou en je relatie? En hoe houd je die intensieve zorg vol? Theatergroep Bint presenteert een nieuwe online voorstelling die de impact van ouderschap van zorgintensieve kinderen bespreekbaar maakt.

 

Theatergroep Bint speelt een herkenbare, muzikale en interactieve voorstelling. Zonder het beter te weten of iets op te willen lossen. In deze voorstelling gaat het juist over het zoeken, het vallen en opstaan, en over het vieren van de successen. Verwacht geen tips of adviezen, maar een eerlijk en ontwapenend gesprek!

ONLINE

Gezien de huidige Corona-maatregelen spelen wij de voorstelling komende tijd als Livestream voorstelling. Ons publiek kijkt dan thuis online naar de live gespeelde voorstelling. Tijdens de voorstelling kunnen mensen reageren via de chat, kunnen ze vragen stellen, antwoord geven en stemmen via een simpele online tool. Ook gebruiken we een panel van ervaringsdeskundige ouders die tijdens de voorstelling naar aanleiding van de scènes en liedjes hun eigen verhaal vertellen.

Pers