All Inclusive Vooroordelenshow

over diversiteit en inclusie

Welke vooroordelen heb jij?

Lijken mensen met autisme echt op Rainmen? Kunnen vrouwen slechter inparkeren dan mannen? En als je leeft in armoede dan heb je vast geen auto of nieuwe kleren. We hebben allemaal  (onbewuste) vooroordelen. Daar gaan we in deze voorstelling met elkaar over in gesprek. Hoe komt dat eigenlijk?  En kunnen we daar nog iets aan doen? In deze muzikale theatervoorstelling ontmoet je échte mensen waar je misschien wel vooroordelen over hebt.

In de Exclusieve All Inclusive Vooroordelen Show ontmoeten we live op het podium steeds nieuwe gasten die te maken krijgen met vooroordelen. Echte mensen met levensverhalen. Mensen die je normaal misschien niet zo snel zou spreken. Denk aan een transgender persoon, veganist, imam of een vluchteling. Iemand die afwijkt van de ‘norm’ en daardoor de kans loopt anders benaderd, buitengesloten of gediscrimineerd te worden. We mogen ze alles vragen en vanuit hun ware verhaal maken wij theater. Een intieme, eerlijke en vrolijke voorstelling die voelbaar maakt hoe het is om je anders te voelen, en mensen laat nadenken over wat zij zelf kunnen doen om de ander zich welkom te laten voelen.

We spelen de Vooroordelen Show ook voor organisaties: welke vooroordelen leven daar? Hoe is het om als enige vrouw in een MT te zitten? Welke vooroordelen zijn er over ‘zij van de sales’ of over de boekhouders?  En bij wie ga je eigenlijk zitten in de kantine?

THEATERGROEP BINT

Maakt het bespreekbaar
Interactieve werkvormen
600+  voorstellingen & 60.000+  bezoekers

Bint maakt diversiteit & inclusie bespreekbaar