Aut of Office

een inclusieve theatervoorstelling over autisme & werk
Afbeelding van theatervoorstelling Aut of Office. Een interactieve voorstelling van Theatergroep Bint gaat over het inclusie en autisme. Zo maakt Bint diversiteit en inclusie bespreekbaar op de werkvloer.


Aut of Office

Op de werkvloer zijn psychische kwetsbaarheden een taboe. Hier willen we graag verandering in brengen. Onze theatervoorstelling is de katalysator van het gesprek: het zorgt ervoor dat mensen open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan over hun eigen ervaringen.

Aut of Office is een wervelende, interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze laat zien hoe het kan zijn als een collega een stoornis binnen het autistisch spectrum heeft. Informatie, herkenbare en hilarische scenes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek, momenten voor reflectie wisselen elkaar af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.

Divers & inclusief

De voorstelling is geschikt voor iedereen die collega’s heeft! Daarnaast ook passend voor: leidinggevenden, HR medewerkers, personeelsfunctionarissen, aandachtsfunctionarissen op gebied van inclusie en diversiteit, Arbeidsdeskundigen, arbo artsen en natuurlijk iedereen (vanaf 18 jaar) met autisme. Maakt het bespreekbaar!

THEATERGROEP BINT

Maakt het bespreekbaar
Interactieve impactvolle werkvormen
600+  voorstellingen & 60.000+  bezoekers

Bint maakt autisme & inclusie bespreekbaar