Open Up

In gesprek over lastige onderwerpen

De kracht van verhalen

Ieder mens heeft een verhaal. Of zelfs tal van verhalen. In Open Up maken wij op uitnodigende wijze ruimte voor deze verhalen, en vertalen deze in theater en muziek. We doen dit over een specifiek thema, zoals (jonge) mantelzorgers, opvoeding en ouderschap of de dood.

Open Up is een interactieve, muzikale theatervoorstelling waarin we op laagdrempelige wijze in gesprek gaan met het publiek.  Van deze krachtige ervaringsverhalen maken wij theater en muziek. We destilleren haarfijn de kern uit de verhalen, en die kern  -de zogenaamde ‘heart of the story- vertalen we in een nieuwe, frisse theatrale vorm.

Interactie & plezier

We zoeken elke keer opnieuw naar manieren om ons publiek te betrekken, te raken en te verrassen. Onze voorstellingen kenmerken zich door de directe en open speelstijl, muzikaliteit en humor. Bint zorgt voor een veilige en open ruimte waarin alles er kan en mag zijn zoals het is. Zonder oordeel of kritiek, zonder de situatie te willen oplossen. Het resultaat van Open Up is een intieme, eerlijke en energieke avond vol herkenning en erkenning.

THEATERGROEP BINT

Maakt het bespreekbaar
Interactieve voorstellingen en werkvormen
ruim 600+  voorstellingen & 60.000+  bezoekers

Bint maakt het bespreekbaar