Samenwerken

Je werkplezier wordt voor een heel groot deel bepaald door de samenwerking die je hebt met je collega’s en je baas. Maar hoeveel aandacht is er eigenlijk voor deze samenwerking?

Elk team heeft ongeschreven regels en een eigen cultuur. En die cultuur is niet altijd ondersteunend aan een prettige samenwerking. Terwijl een goede samenwerking essentieel is om als team effectief te zijn en een prettige werksfeer te hebben.

 

Voorstellingen

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wanneer zit jij in je element? En hoe zit dit bij je collega’s?

Door aandacht te geven aan de samenwerking en aan de verschillende individuen die met elkaar samenwerken, komt er meer zicht op de processen die er spelen in de samenwerking. Vervolgens kan gekeken worden of dit wenselijk is en wat er nodig is om dit anders te gaan doen.

Theatergroep Bint maakt trainingsvoorstellingen over samenwerken. We onderzoeken en vieren de overeenkomsten en de verschillen die er zijn binnen het team. Soms gaan we aan de hand van een thema de diepte in, zoals samenwerken, ondernemerschap of feedback. Naar wens kan de nadruk meer liggen op het leren kennen van jezelf of het leren kennen van elkaar.

Bint maakt het bespreekbaar: Diversiteit & Inclusie