Ter Zake (vanaf juni 2021)

een inclusieve theatervoorstelling over autisme & werk

Op de werkvloer zijn psychische kwetsbaarheden een taboe.  Terwijl bijna 43% van alle Nederlanders ooit te maken krijgt met een aandoening en over  18% van alle volwassenen met een psychische aandoening kampt. Toch praat ruim een kwart (28%) van de Nederlandse werknemers niet over mentale gezondheidsklachten op de werkvloer. Bijna één op de vijf denkt dat de werkgever niet geïnteresseerd is in deze problematiek; een derde denkt dat de interesse slechts oppervlakkig is. Hier willen we graag verandering in brengen. Onze theatervoorstelling is de katalysator van het gesprek: het zorgt ervoor dat mensen open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan over hun eigen ervaringen.

 

TER ZAKE wordt een (online) theatervoorstelling met interactief programma die psychische kwetsbaarheden op de werkvloer bespreekbaar maakt.

Informatie, herkenbare scenes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek, momenten voor reflectie wisselen elkaar af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.

 

De voorstelling is geschikt voor iedereen die collega’s heeft! In het bijzonder passend voor: leidinggevenden, HR medewerkers, personeelsfunctionarissen, aandachtsfunctionarissen op gebied van inclusie en diversiteit, Arbeidsdeskundigen en arbo artsen. Wil jij TER ZAKE komen binnen jouw organisatie of bedrijf?