Trainingen

Veel trainingen zijn gericht op het ontwikkelen en aanleren van bepaalde vaardigheden. Maar niet iedereen heeft meteen zin om iets nieuws te gaan leren. Soms is er weerstand, mensen vinden het spannend, hebben geen zin of er spelen dingen die maken dat mensen niet meteen mee doen in de training.

 

Maar hoe krijg je mensen in beweging?  Bijvoorbeeld als je als organisatie wilt dat de medewerkers meer feedback gaan geven aan elkaar. Of je wilt gaan werken in zelfsturende teams of het roer om gooien.

Trainingsvoorstelling

Een trainingsvoorstelling is een hele effectieve manier om mensen in beweging te krijgen. Met alleen informatie en kennis gaat ons hoofd ‘aan’. We gaan denken, analyseren en overpeinzen. Met verhalen en theater word je op een heel andere manier geraakt. Je herkent iets, je leeft en voelt mee. Bovendien is het een veilig en laagdrempelig om eerst met een afstand te kijken naar je eigen gedrag en het gedrag van collega’s.

 

Theatergroep Bint maakt trainingsvoorstellingen voor organisaties. Wij geloven dat je om in beweging te komen, eerst moet stil staan. Stil staan bij wie je bent, bij wat je wil en waar je naar toe gaat. De tijd nemen om verbinding te maken met wat er leeft en verbinding maken met elkaar. Om dan vervolgens samen in beweging te komen.