Vraag maar aan papa!

Een muzikale voorstelling over opvoeden en ouderschap

Opvoeden en ouderschap.

Er zijn meters boeken overgeschreven en iedereen heeft wel een tip voor je hoe iets moet doen. Maar hoe doen we het eigenlijk? Hoe vaak hebben we het over hoe lastig het soms kan zijn? En hoe houd je je relatie dan óók nog leuk?

Theatergroep Bint speelt een herkenbare, humoristische en interactieve voorstelling die een inkijkje geeft in hoe ‘we’ dat doen. Géén tips, adviezen of pedagogische opvoedstijlen, maar een eerlijk gesprek over hoe we dit doen en volhouden, dat opvoeden.

 

Interactief

Wij willen ruimte maken voor het niet weten, voor de worsteling en het eerlijk delen van verhalen. Dit doen we door het publiek uit te nodigen om iets van zichzelf laten zien zonder dat ze te kijk staan. De voorstelling is bedoeld voor alle ouders en opvoeders: of je nu juist heel pedagogisch te werk probeert te gaan of maar wat doet, iedereen is welkom.

THEATERGROEP BINT

Maakt het bespreekbaar
Interactieve impactvolle werkvormen
600+  voorstellingen & 60.000+  bezoekers

“Interactie, humor, herkenbaarheid, ontroering en mooie liedjes. Het was deze avond allemaal aanwezig!”

Saskia,  Centrum voor Jeugd en Gezin Barneveld

 

“Herkenbaar, lachwekkend maar soms ook confronterend en gevoelig”

Susan Inberg, Jeugd- en Gezinswerker

Ik heb erg genoten! Bijzonder hoe het theatergroep BINT lukt om een veilige sfeer te creëren waardoor ouders in de zaal ook delen over hun blunders in de opvoeding.”

Een ouder